Futsal felkészülési torna - Vereséggel zártak a magyarok Somorján

Sport, 2024.04.16

A magyar futsalválogatott kedden 3-1-re kikapott a csehektől a Szlovákiában rendezett nemzetközi felkészülési tornán.

A decemberi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő válogatott támadó szellemben lépett pályára, és több ígéretes helyzetet is kidolgozott a csehek kapuja előtt, ezeket azonban nem sikerült gólra váltania. A csehek végül a 16. percben szereztek a vezetést, de Sergio Mullor szövetségi kapitány együttese még a szünet előtt egyenlített.

A fordulás után inkább a csehek irányítottak, de Gémesi Gergő bravúrosan védett, így sokáig nem változott az eredmény. A második félidő derekán a félpályánál hátulról tarkón könyökölték az egyik magyar játékost, aki elesett és földön is maradt, a csehek pedig kettő az egyben mehettek a magyar kapu felé. Gémesi tehetetlen volt, így a rivális ismét átvette a vezetést (2-1). A hajrában öt mezőnyjátékossal támadtak a magyarok, de az ellenfél térfelén labdát vesztettek, ezt azonnal kihasználták a csehek, akik üreskapus találattal lezárták a mérkőzést.

A magyar csapat az első összecsapáson 4-1-re kikapott a házigazda szlovákoktól, majd 2-2-es döntetlent játszott a svédekkel, így két vereséggel és egy döntetlennel zárta a négycsapatos tornát.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!