Háfra Noémi a rehabilitáció félidejénél tart

Sport, 2023.04.17

A rehabilitáció félidejénél tart Háfra Noémi válogatott kézilabdázó, akinek október közepén súlyosan megsérült a jobb térde.

"Néha még fáradt vagyok, de már hiányzik a kézilabda, pedig hónapokig egyáltalán nem hiányzott. Nagyon nehéz időszak áll mögöttem, a műtét után hat hétig kellett mankót használnom, az volt a legrosszabb" - nyilatkozott a közmédiának a balátlövő.

Hozzátette, szinte újra kellett tanulnia járni, de mostanában egyre könnyebben mennek neki a feladatok, már futóedzéseket végez, és minden héten van valami újdonság, ami motiválja.

Háfra már a rehabilitáció felénél jár, még négy és fél hónapja van hátra, de egyelőre nem tudja, mikor térhet vissza a pályára. Mint mondta, az alapozást talán el tudja majd kezdeni, de ez a tesztektől is függ, és attól, hogyan reagál a lába. Optimális esetben szeptemberben játszhat újra mérkőzéseket.

A Győri Audi ETO KC kézilabdázója a jelenlegi szezont a dán Odense csapatánál kezdte, de térdszalag-szakadása miatt haza kellett térnie. A következő idényben a montenegrói Buducnost Podgoricát erősíti, ami szerinte a fejlődés, a nyelvtanulás és a délszláv mentalitás elsajátítása miatt is hasznos lesz számára.

"Lehet, hogy az is hiányzik belőlem, hogy egy kicsi tűz legyen bennem, és ők nagyon fognak ebben segíteni. Szerintem úgy fogok visszatérni, hogy sokkal több leszek, mint aki eddig voltam" - vélekedett.

Háfra úgy fogalmazott, a külföldre igazolásával szeretne példát mutatni, hogy "nemcsak itthon van élet, hanem máshol is".
(MTI)

Címkék

Háfra Noémi Kézilabda
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!