Idén is az M4 Sporton hajózik a Kékszalag mezőnye

Sport, 2020.07.29

A közmédia sportcsatornája sorozatban harmadik alkalommal közvetíti a televízióban Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyét. Az M4 Sport nézői csütörtökön egész nap élőben követhetik nyomon az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj történéseit.

"Bízunk benne, hogy az előző két évhez képest jobb szele lesz a mezőnynek, de ha nem, arra is felkészültünk. Csütörtökön már 8.40-től érdemes az M4 Sporttal tartani, hiszen 9 órakor jön a rajt, ami mindig egyedülálló látványt nyújt. Fontos kihangsúlyozni, hogy a korábbiakhoz képest kicsit változtattunk a kamerák elhelyezésén, abban bízva, hogy így még szebb képet tudunk mutatni nézőinknek a Balatonról" - fogalmazott Székely Dávid az MTVA sajtóosztályának tájékoztatása szerint.

A csatornaigazgató hozzátette: az M4 Sport nemcsak a versennyel és az élmezőnnyel foglalkozik majd, hanem megmutatja azon hajósok életét is, akik egyszerűen csak a táv teljesítését tűzték ki maguk elé. Szintén cél a balatoni régió turisztikai, gasztronómiai és építészeti bemutatása is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!