Jégkorong Erste Liga - Egyenlített az elődöntőben a címvédő és a magyar bajnok is

Sport, 2024.03.27

A címvédő Gyergyói HK a vendég Brassó ellen, míg a magyar bajnok Ferencváros Csíkszeredában győzött egyaránt 4-1-re a jégkorong Erste Liga elődöntőjének negyedik felvonásán, így mindkét párharc 2-2-re áll.

Jégkorong Erste Liga - Gyergyói HK - Corona Brasov Előző napon az alapszakaszelső FTC simán kikapott Szeredában, ezúttal jól védekezéssel sikerült visszavágnia. A kétgólos előnyt követően a székely alakulat az 53. percben szépített, ám három perc múlva jött a válasz, amivel el is dőlt a mérkőzés.

A Corona Brasov kedden meglepte a Gyergyót, amely most 1-1 után sorozatban háromszor volt eredményes. Vincze Péter és Bodo Christopher egyaránt három ponttal vette ki részét a diadalból.

A következő mérkőzéseket pénteken rendezik Brassóban, illetve a Tüskecsarnokban. Az is eldőlt, hogy mindkét elődöntőben lesz hatodik felvonás, mégpedig húsvétvasárnap.



Erste Liga, elődöntő, 4. mérkőzés:
Gyergyói HK (romániai)-Corona Brasov (romániai) 4-1 (1-0, 2-1, 1-0)

Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-2.

SC Csíkszereda (romániai) - FTC-Telekom 1-4 (0-2, 0-0, 1-2)

Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-2.
(MTI)

Galériánk

Jégkorong Erste Liga - Gyergyói HK - Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - Gyergyói HK - Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - Gyergyói HK - Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - Gyergyói HK - Corona Brasov
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!