Labdarúgó NB I - Egy félidő alatt elintézte a Debrecen a Zalaegerszeget

Sport, 2024.03.17

A Debrecen az első félidőben négy gólt szerezve 5-1-re nyert a vendég Zalaegerszeg ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának vasárnapi játéknapján.



OTP Bank Liga, 25. forduló:
Debreceni VSC-Zalaegerszegi TE FC 5-1 (4-0)
-------------------------------------------
Debrecen, v.: Antal

gólszerzők: Ojediran (6.), Vajda (27.), Dzsudzsák (34., 11-esből), Bárány (40., 71.), illetve Németh D. (48.)

sárga lap: Dreskovic (65.), illetve Mance (88.)


Debreceni VSC:

--------------
Megyeri - Baranyi, Dreskovic, Ojediran, Ferenczi (Hornyák, 85.) - Lagator, Szuhodovszki (Loncar, 62.) - Vajda (Kocsis D., 74.), Dzsudzsák (Tuboly, 74.), Domingues (Bódi, 62.) - Bárány


Zalaegerszegi TE FC:

--------------------
Dombó - Várkonyi (Sajbán, a szünetben), Evangelu, Csóka - Szendrei, Bedi, Sankovic (Kovács B., 81.), Hadida (Meschack, a szünetben, Kiss B., 85.), Mim - Gruber (Németh D., a szünetben), Mance


A találkozót megelőzően családi napot tartottak a Nagyerdei Stadionban a klub 122. születésnapja alkalmából, majd a "köszöntés" a pályán is tökéletesen sikerült, ugyanis a Debrecen már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát.

A házigazda DVSC három pontrúgás - két szöglet és egy büntető -, valamint egy szerencsés beadás után négy gólt szerzett 40 perc alatt. A 109-szeres válogatott Dzsudzsák Balázs, a hazaiak kapitánya 40. találatát szerezte nevelőegyesületének színeiben.

Márton Gábor, a vendégek szakvezetője hármat cserélt a szünetben, közülük ketten, Sajbán és Németh három perc múlva össze is hozta a ZTE szépítő találatát.

A kezdeti rohamok átvészelését követően újra a Debrecen vette át a kezdeményezést, és a félidő közepén visszaállította a négygólos különbséget. A hajrában mindkét csapat inkább a találkozót végét várta, így az eredmény már nem változott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!