Labdarúgó NB I - Legyőzte és ezzel megelőzte a Paksot a Puskás Akadémia

Sport, 2018.06.02

Radó András góljával a Puskás Akadémia FC legyőzte a vendég Paksi FC-t szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 33. fordulójában, és ezzel megelőzte a tabellán a tolnaiakat.



OTP Bank Liga, 33. forduló: Puskás Akadémia FC - Paksi FC 1-0 (0-0) --------------------------------------- Felcsút, 882 néző, v.: Erdős

gólszerző: Radó (71.)

sárga lap: Klinar (43.), Balogh B. (69.), illetve Gévay (23.), Szabó J. (30.), Simon Á (36.), Zachán (45+1., 62.)

piros lap: Zachán (62.)


Puskás Akadémia:

---------------
Hegedüs L. - Klinar (Molnár G. 63.), Spandler, Hegedűs J., Trajkovski - Márkvárt, Poór, Balogh B. - Perosevic (Diallo 87.), Henty, Radó (Szécsi M. 90.)


Paks:

----
Rácz G. - Zachán, Vági, Gévay, Szabó J. - Simon Á., Kecskés, Bertus (Hajdú Á. 78.), Bartha - Simon A. (Kulcsár D. 78.), Hahn (Papp K. 78.)


A találkozó elején a Paks jóval többet birtokolta a labdát. A vendégek az első félórában háromszor is közel jártak a gólhoz, de egyik alkalommal sem rezdült meg a háló. A hazaiak részéről Perosevic volt a legaktívabb, de próbálkozásai nem vezettek eredményre.

A második félidőben aktívabbá vált a Puskás Akadémia, mezőnyfölények azonban sokáig meddőnek bizonyult. A 62. percben megfogyatkozott a Paks, miután Zachán a kezdőkörben elkövetett szabálytalanságáért megkapta második sárgáját. Az emberelőnybe kerülő hazaiak Radó révén megszerezték a vezetést. A vendégek hármas cserével próbálkoztak, ám nem sikerült egyenlíteniük.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!