Labdarúgó NB I - Pakson játszott döntetlent az Újpest

Sport, 2018.08.12

Az Újpest 1-1-es döntetlent játszott vasárnap a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában.



OTP Bank Liga, 4. forduló:
Paksi FC-Újpest FC 1-1 (1-1)
----------------------------
Paks, 750 néző, v.: Berke

gólszerzők: Bertus (24.), illetve A. Diallo (3.)

sárga lap: Kulcsár D. (65.), Nagy R. (92.), illetve Novothny (43.)


Paks:

-----
Nagy G. - Kulcsár D., Lenzsér, Fejes, Szabó J. - Hajdú (Kővári, 61.), Kecskés, Bertus - Hahn (Nagy R., 77.), Simon A. (Horváth P., 69.), Bartha


Újpest:

-------
Pajovic - Pauljevic, Bojovic, Litauszki, Balázs B. - Sankovic, A. Diallo - Nwobodo, Zsótér (Onovo, 82.), Nagy D. (Beridze, a szünetben) - Novothny (Tischler, 69.)


Az Újpest már a 3. percben megszerezte a vezetést - Zsótér szögletét követően a szemfüles Diallo használta ki a paksi védelem késlekedését -, majd kiegyenlített mezőnyjáték mellett a hazaiakkal ellentétben a vendégek a kapura is veszélyt jelentettek. A 24. percben váratlanul egyenlített a Paks: Bertus szabadrúgása után a labda a hálóban kötött ki, miután senki nem ért bele a kapu előtti tömegből. A gól felrázta a hazaiakat, így a szünetig hátralévő időben már előttük az adódtak lehetőségek, de az eredmény nem változott.

A második játékrészben csökkent az iram, a sok technikai hiba miatt a kapuk ritkán, a hajrához érve pedig már egyáltalán nem forogtak veszélyben.

A Paks a negyedik fordulót követően is nyeretlen maradt a bajnoki szezonban - két vereség mellett másodszor játszott döntetlent -, közben az Újpest a megszerezhető 12 pontból - a mostani eggyel - ötöt gyűjtötte be.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!