Labdarúgó NB II - Lemondott a Haladás vezetőedzője

Sport, 2024.05.07

Távozott a labdarúgó NB II-ben 13. helyen álló Szombathelyi Haladás vezetőedzői posztjáról Aleksandar Jovic, helyét pedig a szezon végéig Bosnjak Predrag veszi át.

A klub honlapjának keddi híre szerint a szerb tréner hétfőn nyújtotta be lemondását, amelyet a vezetőség elfogadott.

Jovic tavaly június óta irányította a Haladást, 31 forduló alatt 9 győzelem, valamint 11-11 döntetlen és vereség a mérlege a szombathelyi együttessel.

"A klub vezetősége haladéktalanul megtette a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy a hétfői, Vasas FC elleni mérkőzésen már ismét teljes legyen a stáb" - írta a klub kedd délelőtti közleményében.

Ezek után a vasi klub honlapján kedden délután jelentette be, hogy a hátralévő bajnoki meccsekre a játékosként egyszeres magyar válogatott Bosnjak Predrag készíti fel az együttest. Rajta kívül Jakab Csaba, Bánfalvi Zsolt, Elek Zsolt, illetve az eddigi másodedző, Rúzsa Iván alkotja a szakmai stábot.

A másodosztály idei kiírásából három forduló van még hátra, a Haladás hat ponttal előzi meg a már kiesőhelyen (15.) álló Pécset. A szombathelyiek hétfőn 20 órakor a feljutásért versenyben lévő, második Vasas FC vendégei lesznek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!