Labdarúgó NB I - A Budapest Honvéd nem bírt a Puskás Akadémiával

Sport, 2015.08.29

A Bp. Honvéd hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Puskás Akadémiával a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójában, szombaton.

OTP Bank Liga, 7. forduló:
Budapest Honvéd-Puskás Akadémia 0-0
-----------------------------------
Bozsik-stadion, 2800 néző, v.: Kassai

sárga lap: Bobál D.(16.), Holender (33.), Botka (40.), Kamber (62.), Lovric (85.), illetve Fodor (25.), Márkvárt (45.), Sallai (93.)


Budapest Honvéd:

---------------
Kemenes - Botka, Lovric, Bobál D., Baráth - Hidi, Kamber, Nagy G. (Gazdag, 69.) - Prosser (Vernes, 59.), Youla, Holender (Délczeg, 89.)


Puskás Akadémia:

----------------
Pogacsics - Fiola, Fodor, Kelic, Dinjar (Nagy Zs., 81.) - Pauljevic, Bacelic-Grgic, Márkvárt, Sallai - Pekár (Hudák, 92.), Lencse (Tischer, 60.)


A hetedik fordulónak egyformán úgy vághatott neki a második helyezett Budapest Honvéd és a hetedik pozíciót elfoglaló Puskás Akadémia, hogy egy hete győzött: előbbi Békéscsabán, utóbbi pedig odahaza a Vasas ellen gyűjtötte be a három pontot. Egymással vívott mérkőzésüket emlékezés vezette be: a gyászszünet Puskás Ferenc, az Aranycsapat néhai kispesti klasszisa nemrég elhunyt özvegyének szólt.

A meccs elején inkább a Honvéd kísérletezett, de a vendégek erejéből is tellett néhány akcióra, más kérdés, hogy a próbálkozásoknak sem itt, sem ott nem lett érdemi eredménye, így a szünetre 0-0-nál vonulhattak el a csapatok.

A második félidőt is a hazai együttes kezdte aktívabban, ám néhány perc múltával esett az iram, "lassú üzemmódra" váltottak a felek. Az unalmas játékot csak elvétve szakították meg "helyzetgyanús" pillanatok, ám gól nem született.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!