Labdarúgó NB I - Csak egy pontot szerzett a Videoton

Sport, 2017.04.15

A Videoton döntetlent játszott a Mezőkövesddel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

A székesfehérváriak - akik a hétközi fordulóban kerültek vissza az élre - ezzel visszacsúsztak a második helyre, mivel a Budapest Honvéd begyűjtötte a három pontot a Pakssal szemben.


OTP Bank Liga, 27. forduló:
Videoton FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (1-1)
----------------------------------------
Felcsút, 1400 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Suljic (25.), illetve Molnár (27.)

sárga lap: Fiola (68.), Juhász (74.), illetve Hudák (7.), Gohér (59.), Bacelic-Grgic (74.), Szeles (81.), Egerszegi (83.)


Videoton:

---------
Kovácsik - Nego, Juhász, Vinícius, Fiola - Hadzic (Géresi, a szünetben), Varga, Szolnoki (Pátkai, 69.), Suljic (Bódi, 90.) - Maric, Scepovic


Mezőkövesd:

-----------
Tujvel - Vági, Hudák, Szeles, Gohér - Tóth B. (Bacelic-Grgic, 72.), Egerszegi - Pauljevic, Sós (Baracskai, 54.), Molnár G. - Strestík (Diallo, 87.)


Többnyire a Videoton birtokolta a labdát az első félidőben, de a vendégek is többször eljutottak a hazai kapuig. A játékrész közepén gyors gólváltás történt, mindkét találatot szépen felépített akció előzte meg. A folytatásban a Videoton beszorította a Mezőkövesdet, de csak kapufáig jutott, újabb gólt nem tudott szerezni.

A második félidőben fokozódott a hazai nyomás, ugyanakkor a székesfehérváriak nem voltak elég gyorsak és pontosak, illetve kiszámíthatóan támadtak, így nem tudták feltörni a vendégek stabil védelmét.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!