Labdarúgó NB I - Egygólos újpesti győzelem

Sport, 2018.02.24

Az Újpest 1-0-ra legyőzte az utolsó negyedórában emberhátrányban játszó vendég Haladást a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 20. fordulójában.



OTP Bank Liga, 20. forduló:
Újpest FC-Swietelsky Haladás 1-0 (0-0)
--------------------------------------
Szusza Ferenc Stadion, 2050 néző, v.: Kassai

gólszerző: Novothny (51.)

sárga lap: Diallo (7.), Mohl (20.), Nagy D. (56.), illetve Bosnjak (17.)

kiállítva: Németh M. (76.)


Újpest FC:

----------
Pajovic - Pauljevic, Bojovic, Litauszki, Mohl - Nwobodo, Diallo (Sankovic, a szünetben), Simon K., Nagy D. - Novothny (Tischler 91.), Zsótér (Balázs, 83.)


Swietelsky Haladás:

-------------------
Király - Schimmer, Wils, Németh Mi., Bosnjak - Jagodics - Mészáros (Rabusic, 70.), Rácz, Kovács L., Halmosi (Németh M., 61.) - Ramos (Williams, 83.)


A gól nélküli első félidő kiegyenlített csatát hozott, hiába kezdeményezett többet a hazai csapat, nem tudta megszerezni a vezetést. A fordulást követően a Haladás juthatott volna előnyhöz, ám Kovács Lóránt a kapufát találta el. Az 51. percben szabadrúgás után betalált az Újpest: Nagy Dániel labdáját Novothny Soma előrevetődve fejelte a hálóba.

A Haladás cserékkel próbált frissíteni, ám a 61. percben pályára lépő Németh Milánt a 76. percben a Simon Krisztián elleni szabálytalanságért kiállította Kassai Viktor játékvezető. A hátralévő időben jól őrizte előnyét a házigazda.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!