Labdarúgó NB I - Fordulatos meccsen győzte le a Debrecen a Vasast

Sport, 2017.04.01

A harmadik Vasas 3-2-re kikapott a tizedik Debrecentől a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában, szombaton.



OTP Bank Liga, 24. forduló:
Vasas-Debreceni VSC 2-3 (1-2)
-----------------------------
Szusza Ferenc Stadion, 2459 néző, v.: Pintér

gólszerző: Ádám (45., 11-esből), Vaskó (77.), illetve Tőzsér (26.), Burmeister (43., öngól), Könyves (88.)


Vasas:

-----
Nagy G. - Burmeister, Vaskó, Ristevski - Kleisz (Kulcsár 72.), James, Berecz, Hangya - Gaál (Murka 60.), Ádám (Király B. a szünetben), Remili


Debreceni VSC:

-------------
Danilovic - Osváth, Szatmári, Filip, Mészáros N., Ferenczi - Jovanovic, Holman (Könyves, 66.), Tőzsér - Feltscher (Sekulic, 84.), Szuk Hjun Dzsun (Handzic, 73.)


A kiegyenlített kezdés után a vendégek szereztek vezetést a 26. percben, miután Tőzsér Dániel 22 méterről rendkívül pontosan, a kapufa segítségével lőtt a bal alsó sarokba. A találat érezhetően jót tett a hajdúságiak játékkedvének, s bár mindkét együttes előtt adódott egy-egy nagy lehetőség, a Debrecen növelte előnyét Felix Burmeister öngóljával. A Vasas villámgyorsan, még a szünet előtt szépített Ádám Martin büntetőjével.

A fordulás után a hazaiak futballoztak fölényben, ez a 77. percben érett góllá, amikor Vaskó Tamás egy szögletet követően csúsztatott a kapuba. Már úgy tűnt, kétgólos hátrányból pontot tud menteni az angyalföldi együttes, ám a csereként beállt Könyves Norbert megszerezte a győztes találatot korábbi csapata ellen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!