Második szakaszába lépett a térdműtéten átesett Szikora Melinda rehabilitációja

Sport, 2024.01.18

A héten elkezdte rehabilitációja második szakaszát Szikora Melinda, az SG BBM Bietigheim kézilabdacsapatának kapusa, aki október végén súlyos térdsérülést szenvedett; a magyar válogatott játékos reméli, hogy százszázalékos állapotban kezdheti meg nyáron a felkészülést a következő idényre.

Mint az M1 aktuális csatornán elmondta, jelenleg Stuttgartban a futás előkészítése zajlik, február elején lesz a három hónapos kontrollja otthon, akkor derül ki, mikor kezdheti meg a futóedzéseket.

"November 8-án volt a műtétem, nyolc-kilenc hónappal számolunk" - árulta el. Ugyanakkor hozzátette: nem szeretne kockáztatni az esetleges siettetéssel, már csak azért sem, mert ez a második térdsérülése volt.

"Nagyon remélem, hogy az alapozást már százszázalékosan el tudom kezdeni. Az a legfőbb célom, hogy júliusra erős legyen a térdem, és ami még fontosabb, hogy fejben is erős legyek és készen álljak arra, hogy újra pályára léphessek" - mondta.

Szikora Melinda a harmadik szezonját kezdte ősszel a német bajnok és kupagyőztes csapatnál, amelynél a megállapodása nyáron lejár. Ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, "pluszos szerződése" van, a háttérben pedig már zajlanak a tárgyalások, és hamarosan eldől a további sorsa.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!