Másodszor is simán legyőzte a kínaiakat a női vízilabda-válogatott

Sport, 2023.12.17

A januári Európa-bajnokságra készülő magyar női vízilabda-válogatott másodszor is magabiztosan, 13-5-re nyert a kínai együttes ellen, a két csapat felkészülési mérkőzésén, vasárnap.

Női vízilabda - Magyarország-Kína

  • Eredmény:
Magyarország-Kína 13-5 (4-1, 3-2, 2-1, 4-1)

a magyar csapat gólszerzői: Parkes 4, Szilágyi, Mahieu, Gurisatti, Szabó 2-2, Faragó 1


A két csapat szombaton Egerben találkozott egymással, az volt a Mihók Attila, Cseh Sándor kapitánypárosnak a debütálása, amikor is a magyarok 13-8-ra nyertek.

A Komjádi Uszodában rendezett vasárnapi összecsapáson a magyarok a játék minden elemében felülmúlták ázsiai riválisukat.

A találkozó legjobbja Parkes Rebecca volt, aki zsinórban szállította a kiállításokat centerből, és négy góljával a mérkőzés legeredményesebb játékosaként zárt.

A magyar válogatott januárban Eindhovenben játszik az Európa-bajnokságon, amelyen a holland és a spanyol csapaton "kívüli" legjobb gárda olimpiai kvótát szerez.
(MTI)

Galériánk

Női vízilabda - Magyarország-Kína Női vízilabda - Magyarország-Kína Női vízilabda - Magyarország-Kína Női vízilabda - Magyarország-Kína Női vízilabda - Magyarország-Kína Női vízilabda - Magyarország-Kína Női vízilabda - Magyarország-Kína Női vízilabda - Magyarország-Kína
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!