Nem jutott döntőbe a magyar férfi tornászválogatott Stuttgartban

Sport, 2017.03.17

A magyar férfi tornászválogatott a 11. helyen végzett a német szövetség stuttgarti nemzetközi csapatversenyének pénteki selejtezőjében, így nem jutott döntőbe.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a Kardos Botond, Babos Ádám, Vecsernyés Dávid, Schweigert Dávid, Vágner Levente összetételű csapat szereplésében kisebb hibák előfordultak, ezek a korábbi sérüléseknek tudhatók be, ennek ellenére a válogatott biztatóan, kiegyensúlyozottan teljesített.

A selejtezőben öt tornászból négy léphetett a szerekhez, de csak háromnak az eredménye számított, míg a döntőben két tornász indulhat minden csapatból, és mindkettő versenyez mind a hat szeren. A döntőbe csak a legjobb hat csapat került be.

"Sokkal jobbat tornáztak, mint a csapatbajnokságon, igaz, voltak apróbb hibák, de mindent összevetve nagyon jól teljesített a csapat, a 11. hely reális. Természetesen egy egészséges csapattal sokkal jobb lett volna, de azt kell mondjam, a felkészülés ezen szakaszában elégedett vagyok a teljesítményükkel" - nyilatkozta Sóvágó Lajos szövetségi kapitány.

A magyar válogatott hétfőtől újabb egy hétig Tatán edzőtáborozik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!