Női kosárlabda NB I - Hazautazott a Győr amerikai légiósa

Sport, 2023.10.24

Hazautazott gyógykezelésre Diamond Miller, a női NB I-ben ezüstérmes SERCO UNI Győr amerikai kosárlabdázója.

A bajnokságban három forduló után veretlen, az Euroligát viszont három vereséggel kezdő csapat vezetőedzője, Cziczás László a klub honlapján elmondta, a nyáron leigazolt játékos a Bologna elleni meccs után jelezte, hogy valami nincs rendben a térdével, így kilenc napja kihagyta a Szigetszentmiklós elleni találkozót.

"Az állapota nem javult, az MR eredményét a mi orvosaink, illetve az egyesült államokbeli szakértők is kielemezték, a konzílium alapján pedig a menedzsment és az orvosok úgy döntöttek, hogy néhány hétre hazautazik Minnesotába, ahol kezelés és rehabilitáció vár rá. Reményeink szerint november közepén ismét csatlakozhat a csapatunkhoz" - mondta a tréner Millerről, aki Juhász Dorka csapattársa volt a WNBA-s Minnesota Lynxben, és a magyar centerrel együtt bekerült a tengerentúli szezon újoncötösébe.

Cziczás László kifejtette, eddig egyetlen meccsen sem sikerült a teljes keretükkel kiállni az idényben.

"Sérülések, betegségek és egyéb apró problémák hátráltatták nemcsak a pályán mutatott teljesítményünket, hanem a teljes felkészülést is. Amikor végre láttuk a fényt az alagút végén, hogy esetleg lehetőségünk lesz a Bologna ellen teljes kerettel felállni, jött Dubei Debóra szemsérülése, akinek a teljes felépülése még pár hetet igénybe fog venni" - tette hozzá az edző, akinek tanítványai szerdán a lengyel Lublint fogadják az Euroligában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!