Putics visszatérne Magyarországra

Sport, 2014.03.13

Putics Barna a következő szezontól új csapatban folytatja pályafutását, mivel négy év után távozik a Gummersbach együttesétől.

 
A 29 éves balátlövő szívesen maradna Németországban, de megfelelő ajánlat esetén magyar csapatban is eltudná képzelni a jövőjét.   Putics korábban számos együttesben megfordult. Játszott  a Veszprém, az Essen, a Barcelona, a Koper és a Minden színeiben is.
 
A magyar top csapatok közül, az MKB –MVM Veszprém egyértelműen kizárható, így a Pick Szeged és a Csurgó jöhet szóba, mint reális választási lehetőség.
 
A Pick Szegedhez várhatóan érkezik még egy balátlövő. Korábban felmerült a horvát válogatott, Blazenko Lackovic Szegedre igazolása. A 33 éves balátlövő szerződése nyáron lejár és távozik jelenlegi csapatától, a HSV Hamburgtól. Lackovic iránt a macedón Vardar Szkopje is érdeklődött, azonban túlzott anyagi igényei miatt a megállapodás nem jött létre. Ami biztos, Lackovicnak engedni kell az igényeiből bármelyik együttesben is folytatja pályafutását.
 
A Pick Szeged 2012 –ben, a játékos elmondása szerint is, remek ajánlattal kereste meg Puticsot, aki azonban további kétéves szerződést kötött a Gummersbach csapatával.   Kérdés, hogy a Pick spanyol mestere, Juan Carlos Pastor mennyire tudná elképzelni, illetve beleilleszteni a játékrendszerébe, a magyar válogatott balátlövőt.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!