Ritmikus gimnasztika Eb - Elindult a viadal honlapja

Sport, 2024.04.15

A szervezők tájékoztatása szerint elindult a budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság hivatalos honlapja.

Az Eb sajtócsapata hétfőn azt közölte, hogy az rg2024.eu oldal az "újságíróknak, illetve a szurkolóknak is kiváló információs alapot" jelent.

"A portál megjelenésében hűen tükrözi az Eb színvilágát, hasznos információkat oszt meg itt a szervezőbizottság, de jegyvásárlással kapcsolatos elérhetőségek is megtalálhatók, valamint tájékozódni tudnak többek között az önkéntesek is" - áll a közleményben.

A szervezők azt is jelezték, hogy a honlap a Facebook-on és az Instagramon is rendelkezik felülettel, és ezeken majd megtalálhatók lesznek többek között a rajtlisták és az Eb ideje alatt az eredmények, beszámolók, fotók is.

A 40. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság szlogenje a "Together in Motion", magyarul az "Együtt Mozgásban", mely - a szervezők szándékai szerint - "visszaadja azt a mondanivalót, amelyet a ritmikus gimnasztika és ez az Európa-bajnokság közvetíteni" szeretne, egyúttal "kifejezi azt a sportélményt, amelynek a versenyzők a közönséggel együtt átélve részesei lehetnek Budapesten".

Az idei Eb-t május 22. és 26. között rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában a Magyar Torna Szövetség (MATSZ), a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség (MRGSZ), a HM Sportért Felelős Államtitkársága és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség (NRÜ) szervezésében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!