Rövidpályás gyorskorcsolya-vb - Közönségcsalogatás mesterfokon

Sport, 2017.03.12

A holland szervezők mesteri módon csalogatják a közönséget a rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokságnak otthont adó Ahoy Rotterdam nevű csarnokba, amely így mindkét éremosztó napon teljesen megtelt a versenyekre.

A szurkolóknak már a bejáratnál ajándékot osztogatnak, pénteken és szombaton sapkákat, vasárnap kesztyűket kaptak az érdeklődők. A főcsarnok melletti kisebb arénát pedig teljes egészében a szórakoztatásra rendezték be a szervezők, ott a felnőttek és gyerekek egyaránt kellemesen tölthetik el az időt a 14.20-as rajtig.

A gyerekek szerencsekereket forgathatnak, amelynek minden mezője egy-egy ajándékot rejt, de ügyességüket is kipróbálhatják egy lézerszobában, amelyen úgy kell végighaladniuk, hogy egyetlen nyalábhoz sem érnek hozzá. Természetesen korcsolyát is húzhat bárki, de a curlinget is ki lehet próbálni. Aki kicsit merészebb, az görkorcsolyával félcsőpályán is kipróbálhatja tudását.

A lelátókon a drukkereket színesen villogó műanyag rudak várják, amelyek impozáns látványt nyújtanak, amikor elsötétül az aréna.

Vasárnap délelőtt rangsoroló versenyt rendeztek az 1000 méteren a selejtezőben kiesett résztvevőknek. Egyedüli magyarként Keszler Andrea volt érdekelt: futamában második lett, így a 27. helyen zárt.

A 14.20-kor kezdődő délutáni programban mindkét nemnél az 1000 méteres versenyeket, majd a 3000 méteres szuperdöntőket, végül a váltó fináléit bonyolítják le.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!