Legfrissebb

Még több...


TV műsor

U17-es labdarúgó Eb - A mutatott játékot és a csapategységet emelte ki a szövetségi edző

Sport, 2017.05.18

A mutatott játékot és a kialakult csapategységet emelte ki a horvátországi U17-es labdarúgó Európa-bajnokságon hatodik helyen végzett magyar válogatott szövetségi edzője.

"Nagy élmény volt, a srácok óriási tapasztalatot tudtak gyűjteni" - mondta Szélesi Zoltán csütörtökön az M4 Sport Sportreggeli című műsorában, hozzátéve, hogy nagyon büszke a csapatára és a stábjára is.

A tréner kitért rá: örült volna, ha éremmel utaznak haza vagy a franciák elleni, keddi mérkőzést megnyerik, és ezzel - ötödik helyezettként - kijutnak az indiai világbajnokságra, de hangsúlyozta, a mutatott játék és az, hogy komoly csapategység alakult ki, mindenképpen siker.

"Mindent együtt csináltunk, nagyon nagy a csapategység" - utalt Szélesi szavaira Opavszky Balázs csapatkapitány, aki szerint nagy előny, hogy ezt az egységet "ki tudják vinni a pályára".

A 35 éves szövetségi edző beszélt a játékosok és a csapat jövőjéről is. Az, hogy melyik futballistának lesz lehetősége följebb kerülni egy idősebb korosztályba, nem az ő kompetenciája - hangsúlyozta - , de hozzátette, hogy megfogalmazza az ajánlásait és már beszélgettek is sokat Bernd Storckkal, a szövetség sportigazgatóval, a felnőtt válogatott szövetségi kapitányával.

Opavszky Balázs ezzel kapcsolatban elmondta: egy álma válna valóra annak, aki ennyi idősen bekerülne Bernd Storck keretébe.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!