U21-es labdarúgó-válogatott - Győzelem a moldovaiak ellen

Sport, 2024.03.21

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott 2-0-ra nyert csütörtökön Moldova nemzeti csapata ellen budapesti barátságos mérkőzésen.

Magyarország-Moldova U21-es barátságos labdarúgó-mérkőzés A vezetést az 53. percben szerezte meg a hazai csapat Kerezsi Zalán bal oldali szögletet követő közeli csúsztatásával, a végeredményt pedig Jurek Gábor a 92. percben állította be, aki Baráth Pétertől kapott jó indítást, majd egy csel után középről, 17 méterről a kapu jobb oldalába lőtt.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezett összecsapáson először ült a magyar U21-es együttes kispadján Szélesi Zoltán, akit a Vasashoz szerződő Gera Zoltán távozása után március 1-jén neveztek ki a szövetségi edzői posztra.

A találkozót eredetileg a Bozsik Arénában rendezték volna, de ott jelenleg nem megfelelő a gyep, ezért történt helyszínváltoztatás.

A magyar csapat a kazahok elleni keddi idegenbeli Európa-bajnoki selejtezőre készül.
(MTI)

Galériánk

Magyarország-Moldova U21-es barátságos labdarúgó-mérkőzés Magyarország-Moldova U21-es barátságos labdarúgó-mérkőzés Magyarország-Moldova U21-es barátságos labdarúgó-mérkőzés Magyarország-Moldova U21-es barátságos labdarúgó-mérkőzés Magyarország-Moldova U21-es barátságos labdarúgó-mérkőzés
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!