A Mentorállás Alapítvány közleménye

Belföld, 2024.03.22

    Budapest, 2024. március 22., péntek (OS) - A nyíregyházi Mentorállás Alapítvány fogyatékossággal élő fiatalokat készít fel a nyílt munkaerőpiaci elhelyezkedésre, a cél a fiatal felnőttek munkahelyre történő sikeres és tartós kihelyezése, beilleszkedésük támogatása.

A szervezet ennek érdekében több Nyíregyházán és környékén lévő munkaadóval is felvette a kapcsolatot, de együttműködésre törekszik az önkormányzatokkal és releváns szervezetekkel is. A Mentorállás Alapítvány munkatársai odafigyelnek mentoráltjaik nemcsak képességeire, de minden igényére és vágyára is, hogy olyan munkát végezzenek, ami boldoggá is teszi őket.

A szervezet működéséhez a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. is hozzájárult 2023-ban és 150.000 forint vissza nem térintendő támogatást nyújtott a Mentorállás Alapítványnak.

A NEAO-KP-1-2023/7-000275 azonosítószámú, A Mentorállás Alapítvány működési pályázata 2023 című projekt 2023.04.01-2024.03.31. között valósult meg Nyíregyházán, a támogatótól kapott összeget az alapítvány egy számítógép beszerzésére fordította, mely a mindennapi munkát segíti a szervezet irodájában a munkatársak körében.



Kiadó: Mentorállás Alapítvány

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!