Jelentősen megnőtt a belvároshoz közeli utcákban parkoló autók száma

Belföld, 2023.11.06

Azóta, hogy fizetőssé vált a parkolás az Árkád Szegedben, jelentősen megnőtt a környező utcákban parkoló autók száma azon szakaszokon, amelyek már nem fizetősek.

Parkoló zóna vége
Amióta az Árkád Szegedben bevezették a fizetős parkolást, jelentősen megnőtt a belvároshoz leginkább közel eső utcákban a parkoló autók száma, azon a szakaszon, ahol természetesen nem kell fizetni érte. 

Október 18-a óta jelentősen megnőtt a belvároshoz közeli utcákban parkoló autók száma, hétköznap szinte alig találni helyet a Csemegi, Cserzy Mihály és adott esetben a Pulz utca már nem fizetős szakaszán. Portálunk megfigyelése szerint a Vasas Szent Péter utcában parkoló autók száma is növekedett a korábbi állapothoz képest. 

A legrosszabb helyzetben vélhetőleg a Csemegi utcai ház tulajdonosok vannak, ahol már olyan esetre is akadt példa, hogy az ingatlan előtti fára helyezték ki, hogy a lakás előtti kis füves területre az autósok ne parkoljanak. Az autósok sincsennek könnyű helyzetben, hiszen a fizetős parkolási zónák egyre terjeszkednek, így egyre kijjebb szorulnak, ha nem szeretnének több ezer forintot fizetni a napi parkolásért. A parkoló autók száma természetesen leginkább hétköznap, munkaidőben jelentős, hétvégén már bárhol lehet helyet találni.

A fizetős parkolás és az Árkád Szeged mellett akad még néhány szintén fizetős megoldás, amelyet egy korábbi cikkünkben gyűjtöttünk össze.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!