Orbán Viktor: Brüsszel valójában Soros György hálózatának a foglya

Belföld, 2024.03.22

Brüsszel valójában Soros György hálózatának a foglya, a Soros-féle hálózat beépült az európai intézményekbe - mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken a brüsszeli Közmédia Központban adott interjúban.

A kormányfő rámutatott: a Soros-féle hálózat olyannyira beépült, hogy az európai intézmények pénzt adnak neki.

Nem egyszerűen vélemény-befolyásoló pozícióik vannak a Soros-birodalom embereinek, hanem olyan erős alkupozícióik, hogy a saját maguk fenntartásához szükséges pénz egy részét ki tudják venni a brüsszeli kasszából: bent vannak a bizottságban, az Európai Parlamentben és "jó néhány miniszterelnök egyértelműen Soros által kitartott ember" - mondta Orbán Viktor.

Hozzátette: az európai emberek véleményét, annak érvényesítését az is nehezíti, hogy Brüsszel egyre inkább foglyává válik a Soros György által "nagy munkával az elmúlt 30 évben felépített" nemzetközi aktivista hálózatnak.

Orbán Viktor kitért arra is, hogy Magyarországon a kormány rendszeresen felkínálja a lehetőséget az embereknek, hogy "megfelelő hangerővel" elmondják véleményüket. A miniszterelnök jelezte, bár a közhangulat mindenkori változásának nem tudja teljesen alávetni magát, de azt megígéri, az emberek véleményének megkérdezése nélkül az ország számára fontos döntéseket nem hoz a kormány.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!