Voks 24 - Szentkirályi Alexandra: Budapestnek olyan főpolgármester kell, aki cselekszik

Belföld, 2024.03.23

Budapestnek olyan főpolgármesterre van szüksége, aki nemcsak ígérget, hanem cselekszik is - jelentette ki Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szombati, a közösségi oldalára feltöltött videónyilatkozatában.

Szentkirályi Alexandra a videójába bevágta Karácsony Gergely szerdai nyilatkozatát, amelyben a főpolgármester azt mondta: "nagyon fontos, hogy növeljük a bérlakásszektor arányát".

Nem ismerős ez valahonnan? - tette fel a kérdést Szentkirályi Alexandra, amire újabb, ezúttal 2019-es Karácsony Gergely-nyilatkozattal válaszolt. Ebben a jelenlegi főpolgármester úgy fogalmazott: "olyan várost szeretnénk, ahol nem stadionok épülnek, hanem bérlakások".

A kormánypárti jelölt kijelentette: Karácsony Gergely az előző kampányában is ugyanazokkal az ígéretekkel, üresen álló lakások bevonásával és bérlakásépítési programmal "kábított", mint most.

"Ki hiszi ezt még el? Budapestnek nincs újabb öt éve hamis ígéretekre, ez a város többet érdemel" - fogalmazott videónyilatkozatában Szentkirályi Alexandra.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!