A BL-búcsú ellenére a Telekom Veszprém játékosai és a szakmai stáb is a vezetőség teljes bizalmát élvezi

Sport, 2024.05.03

A szerdai Bajnokok Ligája búcsú ellenére a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játékosai és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi, adta hírül a klub pénteki közleményében.  

A veszprémi együttes közösségi oldalán jelentette be, hogy az Aalborgban elszenvedett vereségük miatt csalódottak és szomorúak, de a múlton már nem tudnak változtatni és felesleges azon gondolkodniuk, mit kellett volna jobban csinálni a csapatnak a szerdai mérkőzésen.

"Az a mérkőzés már a múlt, de tanulnunk kell és tanulni fogunk a hibáinkból. A jövőre kell fókuszálnunk és a következő kihívásainkra, amik még előttünk vannak a szezon hátralevő részében. A csapat és a szakmai stáb továbbra is a vezetőség teljes bizalmát élvezi és minden erőfeszítésünket a 31. kupagyőzelem és 28. magyar bajnoki cím megszerzésére fogjuk koncentrálni" - írta a klub Facebook-oldalán Csík Zoltán vezérigazgató.

A bakonyi csapat szerdán 33-28-ra kikapott az Aalborg HB elleni negyeddöntős visszavágón, ezzel a dán együttes 64-60-as összesítéssel nyerte a párharcot és a veszprémiek búcsúztak a sorozattól.

A Veszprém 2014-ben debütált a kölni négyes döntőben, azóta először fordult elő, hogy két egymást követő szezonban lemaradt a végjátékról.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!