A Real Madridnál legalább 100 millió eurós nyári bevételben bíznak

Sport, 2020.04.02

A Real Madrid labdarúgócsapatánál legalább 100 millió eurós (36,2 milliárd forintos) bevételben bíznak a nyári átigazolási szezonban.

A Mundo Deportivo spanyol sportlap szerint a fővárosi klub ehhez az összeghez két olyan értékes játékosa eladásából szeretne hozzájutni, akivel kapcsolatban már korábban közölte, hogy hajlandó tárgyalni róla.

Egyikük a 30 éves walesi Gareth Bale, akinek 2022-ben jár le a szerződése, a másik a 28 éves kolumbiai James Rodríguez, akinek 2021-ig érvényes a madridi megállapodása. A két játékos értékét a transfermarkt.de egyaránt 40 millió euróban jelölte meg.

Zinédine Zidane vezetőedzőnél egyik játékos sem számít alapembernek, ráadásul mindketten különböző sérülésekkel bajlódnak. A szezonban Bale 18, James Rodríguez 13 tétmérkőzésen lépett pályára a 39 találkozóból, a walesi szélső három gólt szerzett és két gólpasszt adott, a kolumbiai középpályás mutatója egy gól és két gólpassz.

James Rodríguez 2017-től két idényen át a Bayern Münchenben szerepelt kölcsönben, jelenleg Angliából - az Arsenaltól, a Chelsea-től és a Wolverhamptontól - érdeklődnek iránta, de európai topcsapatoknál is számításba jöhet. Bale iránt még több helyről futhat be érdeklődés, magas fizetési igényei miatt azonban valószínű csak angol klubok tudnák őt megvenni.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!