Ambros Martín nem csak győzni akar a Győr női kézilabdázóival

Sport, 2022.11.10

Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának vezetőedzője azt szeretné, ha olyan játékot játszana együttese, amelyről hosszú évekkel később is emlékeznének rá.

A spanyol szakember csütörtökön az M1 aktuális csatornának adott interjút, amelyben elmondta, természetesen a bajnoki cím és egy újabb Bajnokok Ligája-siker is a cél, de az ehhez vezető úton olyan szép és eredményes kézilabdát akar megvalósítani, amelyre nincs válaszuk az ellenfeleknek.

Ambros Martín megjegyezte, jelenleg még nem tart itt a csapat. A felkészülés során a védekezésre fektették a hangsúlyt, ennek eredményét lehetett látni a Buducnost Podgorica elleni BL-meccsen is, amelyen mindössze 19 gólt kapott a gárda, támadásban azonban többet vár, de jó úton haladnak.

A tréner a hosszabb távú terveivel kapcsolatban megjegyezte, szeretne új dolgokat kipróbálni pályafutása során, akár egy amatőr csapatot irányítani, vagy egyetemen tanítani. Hozzátette szívesen kipróbálná magát férfi gárda élén, szeretne nagy trófeát nyerni vele, mint ahogyan egy válogatottal is. Hozzátette, ugyanakkor most arra koncentrál, hogy a Győrrel elhódítsa a bajnoki címet és ötödször is megnyerje a Bajnokok Ligáját.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!