Az 5 legjobb ingyenes iOS & Android sport alkalmazás

Sport, 2021.02.26

Legyen szó akár a Google Play Store, vagy éppen az Apple App Store alkalmazásairól, ami biztos, hogy választékban nincs hiány. Bármilyen alkalmazásokat is keressünk, mind a két tech óriás számos alternatívát kínál, hogy teljesítse a felhasználók igényeit.

Igaz ez a sport alkalmazásokra is, viszont a sport appok bővülésével egyre nehezebb megtalálni azt a programot, amivel a legkönnyebben tarthatjuk számon kedvenc csapataink szezonbeli menetelését.

A következő 5 mobil app teljesen ingyenesen letölthető, valamint alkalmazáson belüli vásárlásoktól is mentes iOS és Android sport alkalmazások.

1. Bleacher Report

A B/R az egyik legösszetettebb sport alkalmazás. Kis túlzással akár egy mini közösségi média oldalként is működhetne. Az eredmények és sporthírek mellett követhetjük a különböző Fantasy ligákat, megjelölhetjük, hogy melyik B/R szerkesztő cikkeiből szeretnénk többet látni, de különböző talk show-kat és podcasteket is követhetünk.

Mindehhez pedig nem kell külön forrásokat keresnünk, mert mindent megtalálunk a Bleacher Report alkalmazáson belül.

2. Yahoo Sports

A Yahoo Sports abszolút nyerő tulajdonsága a live streaming funkciója. NFL, NHL és MLB meccsek elérhetőek az élő közvetítésben. Az app teljesen személyre szabható és még azt is beállíthatjuk, hogy melyik kedvelt események után küldjön értesítéseket a program. A Yahoo Sports teljesen ingyenesen tölthető le mind a Google Play, mind pedig az App Store-ból.

3. 365socres

A 365scores sokakat megtéveszthet, mivel a neve kísértetiesen hasonlít a bet365-re és könnyen összetéveszthető a bet365 sportfogadási alkalmazással. A 365scores azonban egy teljesen egyedülálló sport alkalmazás, amivel egyszerre 10 mérkőzésre is állítható be aktív követés, hogy egy rajongó se maradjon le a legfrissebb történésekről. Az eredmények mellett pedig a legfrissebb sporthírek is nyomon követhetőek.

4. MSN Sports

Az egyszerűsége teszi a legjobb sport alkalmazások egyikévé az MSN Sports appot. A gyorsan navigálható és könnyen személyre szabható felület mellett élőben is nyomon követhetőek a sportesemények a legfrissebb statisztikával együtt. A sporthírek pedig nemcsak a különböző eseményekre, bajnokságokra bonthatóak le, de a kedvelt csapatokon belüli legfrissebb hírek is percre pontosan frissítésre kerülnek.

5. Flashscore

Az eredmények.com kétségkívül a legtöbbet látogatott sport weboldal Magyarországon. A weboldalhoz tartozó alkalmazást viszont nem eredmények néven, hanem Flashscore-ként találjuk a Store-ban. Az app teljes egészében lefed minden olyan sportágat, ami a webes felületen is megtalálható. Dizájn és elrendezés szempontból egy rendkívül egyszerű alkalmazás, ami ha sporthíreket nem is, de tiszta, nyers eredmények százait szállítja minden nap.

Fotó: dizájn és tervezés: https://sportfogadasioldalak.com/
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!