TV műsor

Bátori Bence erős Vasasra számít a vízilabdázók következő idényében

Sport, 2020.05.21

Bátori Bence szerint új csapatával, a Vasassal felvehetik majd a versenyt a férfi vízilabda ob I élvonalával a következő szezonban.

A Szolnokról a fővárosba igazolt világbajnok játékos csütörtökön az M1 aktuális csatornának elmondta, egy ideje már érezte, hogy váltania kell, a piros-kékek ajánlata az utolsó pillanatban érkezett és rendkívül elégedett volt a klub által felvázoltakkal.

"Lesznek idősebb játékosok, a magam 28 évével én is közéjük tartozom igazából, valamint sok tehetséges fiatal, ez pedig egy jó egyveleget alkothat" - fogalmazott Bátori.

A játékos hozzátette, a Vasasnál most ugyan még csak "építkeznek", de a koronavírus-járvány miatt lezárt bajnokság után hosszú ideje, bő két hónapja lesz az együttesnek a felkészülésre, ami nagy segítség a gárdának. Megjegyezte, Vad Lajos személyében - akivel pályafutása első profi éveit a Honvédnál töltötte - kiváló és keménykezű szakember irányítja a társaságot.

Bátori Bence elmondta, várhatóan a következő idényben is kiemelkedik majd a mezőnyből a Bajnokok Ligája-győztes Ferencváros, a zöld-fehérek mögött azonban nagy csatát vívhat majd az OSC, a Szolnok, a Vasas, a BVSC és a Honvéd a dobogóért.

A A-Híd VasasPlaket csütörtökön jelentette be a világbajnok Bátori Bence és Bedő Krisztián, valamint két szerb olimpiai, világ- és Európa-bajnok szerződtetését.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!