TV műsor

Cselgáncs GS - Ungvári Miklós valószínűleg szurkolóként lesz jelen

Sport, 2020.10.05

Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok cselgáncsozó koronavírusos megbetegedés miatt szinte biztosan nem indulhat az október 23. és 25. között sorra kerülő budapesti cselgáncs Grand Slam-versenyen.

A 40. születésnapját jövő csütörtökön ünneplő ceglédi sportoló az M4 Sport hétfői, Sporthíradó című műsorában elmondta, több mint három hete fertőződött meg, ezért jelenleg semmiféle testmozgás nem engedélyezett számára. Hozzátette, már van egy negatív tesztje, és bízik benne, hogy két-három nap múlva meglesz a második is, így akár ezen a héten elkezdődhet az alapos kivizsgálása a Sportkórházban, amely feltétele annak, hogy visszakapja a versenyzési engedélyét.

A pályafutása utolsó olimpiájára készülő Ungvári elárulta, öt napig komoly tünetei voltak, de már jól érzi magát, és nagyon várja, hogy ismét versenyezhessen.

"Nem biztos, hogy részt tudok venni ezen a fantasztikus rendezvényen, illetve valószínűleg csak szurkolóként lehetek ott" - mondta a budapesti Grand Slam-versenyről Ungvári, aki a november 19-21-én Prágában sorra kerülő Európa-bajnokságon már mindenképpen indulni szeretne.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!