Elhalasztották a Hervis Balaton-átevezést

Sport, 2022.07.30

Nem tudták megtartani, elhalasztották a szombatra tervezett Hervis Balaton-átevezést.

Elhalasztották a Hervis Balaton-átevezést A szervező Magyar Kajak-Kenu Szövetség közleménye szerint a szervezőbizottság az elmúlt két napban folyamatos kapcsolatban volt az Országos Meteorológiai Szolgálattal és a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitánysággal, és bíztak abban, hogy az átevezés megtartható lesz.

"Szombat délelőtt a korábbi előrejelzésekhez képest erősebb zivatar tört be a térségbe, amelyről nem lehet megmondani pontosan, hogy mikor távozik" - olvasható a közleményben.

A szervezők bejelentése szerint, ahogy azt a nevezési feltételekben is jelezték, mindenkinek legkésőbb kedden 12 óráig visszautalják a nevezési díját.

A közlemény alapján az átvezetést - amelyet Zamárdiból Tihanyig és vissza rendeznek - egy hét múlva, augusztus 6-án pótolják, aki szeretne akkor rajthoz állni, annak a nevezési felület kedden újra megnyílik és lehetősége lesz ismét beneveznie az eseményre.
(MTI)

Címkék

Hervis Balaton-átevezés

Galériánk

Elhalasztották a Hervis Balaton-átevezést Elhalasztották a Hervis Balaton-átevezést Elhalasztották a Hervis Balaton-átevezést
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!