EURO-2024 - Styles és Nego külön edzett

Sport, 2024.06.11

Az egyaránt kisebb sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic még külön dolgozott a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott első németországi edzésén.

EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése A keddi tréning 17 órakor kifejezetten hűvös, 10 Celsius-fok körüli hőmérsékletben kezdődött. A nyirkos időben a múlt kedden az írországi felkészülési mérkőzésen megsérült Nego és a szombaton Izrael ellen megsérült Styles egyelőre a társaitól külön edzett. A másik 24 játékos viszont teljes értékű munkát végzett a hegyek között, festői környezetben fekvő Weiler-Simmerbergben, ahol - a svájciakkal ellentétben - remek minőségű pályán gyakorolhattak.

A magyar csapat szerdán nyilvános edzést tart, amelyre a helyiek nagyjából 500 jegyet kaptak.

A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb jövő szerdán a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.
(MTI)

Galériánk

EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése EURO-2024 - A magyar labdarúgó-válogatott edzése
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!