Felújítják Csepelen a volt ifjúsági tábort

Sport, 2022.07.18

Megkezdődött Csepelen a Sport-, szabadidő- és rendezvényközpont - volt ifjúsági tábor - felújítása, 2023 végére új családbarát, sport- és rekreációs területet hoznak létre a Kis-Duna-parton - jelentette be a helyszínen a kerület polgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

Felújítják Csepelen a volt ifjúsági tábort Borbély Lénárd (Fidesz-KDNP) közölte, a beruházást széles körű lakossági párbeszéd és közösségi tervezés előzte meg, fórumokon és kérdőíveken kérték ki a helyiek véleményét, mit hozzanak létre az egykori tábor területén.

Így a kerületiek igényeit figyelembe véve valósul meg - a teljes mértékben önkormányzati forrásból finanszírozott - felújítás, amely során elbontják a rossz állapotban lévő pavilont és öltözőépületeket, új vendéglátóhelyiséget, játszóteret, gyalogos sétányokat hoznak létre, felújítják a meglévő csónakházat, valamint építenek egy újat is, teniszpályákat alakítanak ki, új vizesblokkokat, tábori szálláshelyeket és konyhát építenek - ismertette a polgármester.

Borbély Lénárd elmondása szerint az önkormányzat minél több természetközeli helyszínt szeretne létrehozni a csepeli családoknak, ezért nem engedték évek óta beépíteni a Kis-Duna-parti területet, valamint ezért vásárolták és alakították vissza 2016-ban az egykori napközis tábort is.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Felújítják Csepelen a volt ifjúsági tábort Felújítják Csepelen a volt ifjúsági tábort Felújítják Csepelen a volt ifjúsági tábort Felújítják Csepelen a volt ifjúsági tábort
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!