Férfi kézilabda Európa-liga - A Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban játszik az FTC

Sport, 2022.10.26

Hazai mérkőzéseit a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban játssza a Ferencváros férfi kézilabdacsapata az Európa-liga csoportküzdelmei során.

A zöld-fehérek honlapjának beszámolója szerint a szakosztály mindent megtett annak érdekében, hogy az együttes a selejtezőhöz hasonlóan a csoportkörben is az Elek Gyula Arénában játszhasson, de az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) elutasította a kérvényt.

Ennek eredményeképpen a bő egy hónappal ezelőtt átadott XVII. kerületi létesítményben lép majd pályára az Európa-ligában a Ferencváros férficsapata, amely története során először jutott nemzetközi kupasorozat csoportkörébe.

"Minden szempontból az Elek Gyula Aréna lett volna a tökéletes megoldás az Európa-liga-meccsekre, de bízom benne, hogy a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban is otthon érzi majd magát a csapat - mondta Görög Zsolt, a szakosztály ügyvezető igazgatója. - Könnyen megközelíthető, akár ezerötszázan is buzdíthatják a csapatot a lelátóról, ezért remélem, hogy a Fradi-szurkolók is gyorsan belakják a létesítményt. Kemény meccsek várnak ránk, de a saját szurkolóink előtt megszerezhetjük az első pontjainkat a főtáblán."

A zöld-fehérek kedden az izlandi Valur otthonában elszenvedett 43-39-es vereséggel kezdték szereplésüket a csoportkörben, jövő kedden a svéd Ystadot fogadják.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!