Férfi kézilabda Európa-liga - Rosta és Lukács csapatát is legyőzték a németek

Sport, 2023.11.21

Rosta Miklós és Lukács Péter csapata is német ellenféltől kapott ki a férfi kézilabda Európa-liga csoportkörének keddi, negyedik fordulójában.

Az európai szövetség honlapja szerint a válogatott beálló Rosta Miklós hét lövésből négy gólt szerzett a román bajnok Dinamo Bucuresti csapatában, amely házigazdaként 33-32-re kikapott a Füchse Berlintől.

Lukács Péter mindkét kísérletét gólra váltotta a norvég Elverum HB színeiben, amely 38-35-ös vereséggel távozott a Flensburg-Handewitt otthonából.

A 11-szeres magyar válogatott Sunajko Stefan két kísérletből egyszer talált be a szerb bajnok és kupagyőztes RK Vojvodina együttesében, amely 32-29-re győzött a spanyol CB Ciudad de Logrono otthonában. A hazaiaknál a válogatott kapus Palasics Kristóf húsz lövésből hatot védett ki.

A Dinamo Bucuresti két győzelemmel és két vereséggel, a Vojvodina három sikerrel és egy vereséggel, a CM Ciudad de Logrono egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel, az Elverum pedig egy sikerrel és három vereséggel áll csoportjában.
(MTI)

Címkék

Rosta Miklós Lukács Péter
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!