Férfi kézilabda NB I - A Lepsényi, Tamás edzőpáros irányítja a PLER-t a szezon végéig

Sport, 2024.03.12

A szezon végéig a Lepsényi Sándor, Tamás Ádám edzőpáros irányítja a férfi kézilabda NB I-ben kiesőhelyen álló PLER-Budapest.

A klub egy hete menesztette Horváth Attilát.

Börcsök Csaba szakosztályvezető a PLER honlapján elmondta: lehetőségük lett volna nagynevű, tapasztalt külföldi szakembert szerződtetni, de ők olyan edzőt szerettek volna, akinek van PLER-kötődése, tisztában van a játékosok képességeivel és a magyar viszonyokkal, mert már nincs idő az ismerkedésre.

"Az edzőkeresés időszakában Lepsényi Sándor és Tamás Ádám tartotta az edzéseket, a játékosok részéről pedig nagyon pozitív volt mindkettőjük fogadtatása, nem titkoltan ezt is számításba vettük a döntés meghozatalakor. Nagyon bízunk ebben a párosban, hogy megfelelően fel tudja rázni a társaságot és irányítása alatt új lendületet kap a csapat. Tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz könnyű dolguk, de szakmailag abszolút felkészültnek tartjuk mindkettőjüket az NB I-re, reméljük, hogy ezt a játék és az eredmények is bizonyítják majd a bajnokság hátralévő részében" - fogalmazott.

A Lepsényi Sándor, Tamás Ádám páros jövő szerdán, a Szeged elleni Magyar Kupa-mérkőzésen mutatkozik be a kispadon.

A PLER három győzelemmel, két döntetlennel és 13 vereséggel az utolsó előtti helyen áll a tabellán.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!