Férfi kézilabda NB I - Befagyasztották a fizetéseket Csurgón

Sport, 2020.03.09

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgói KK vezetősége befagyasztotta a fizetéseket, miután a csapat pénteken 24-22-re kikapott a sereghajtó Váci KSE otthonában.

"A teljesítményünkre nehéz olyan jelzőt találni, amely elbírja a nyomdafestéket. A pályára lépett játékosok, illetve azok nagy része szégyenletes játékot mutatott, amely mellett nem mehetünk el szó nélkül" - áll a somogyi klub honlapján megjelent közleményben.

A vezetőség már közvetlenül a mérkőzés után, az öltözőben közölte, hogy határozatlan időre felfüggeszti mind a bérek, mind a korábban megszerzett prémiumok kifizetését, amely már a játékosok és a szakmai stáb tagjainak februári fizetésére is vonatkozik.

"Az esetleges személyi változások jelen helyzetben úgy tűnik, hogy elengedhetetlenek, tekintettel azonban a soron következő fontos mérkőzésekre, az ezzel kapcsolatos döntések időt igényelnek" - írják.

A közleményben megjegyzik, hogy a játékosok egy részének motiváltsága és hozzáállása jelentős mértékben romlott, ennek ellenére továbbra is a nemzetközi kupaszereplés elérése a cél Csurgón.

A Vác első alkalommal nyert a mostani idényben, a Csurgó pedig kilenc győzelemmel, egy döntetlennel és nyolc vereséggel a tabella hetedik helyén áll.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!