Férfi kosárlabda NB I - Szerződést hosszabbított a Honvéd vezetőedzője

Sport, 2024.04.11

A következő szezon végéig meghosszabbította szerződését Zlatko Jovanovic, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Budapesti Honvéd vezetőedzője.

A 40 éves szerb-bosnyák szakember 2023 nyarán vette át az együttes irányítását, vezetésével pedig 26 év után bejutott a gárda a rájátszásba, a negyeddöntőben a címvédő Falcóval találkozik majd.

"A kosárlabdacsapatunk 26 év után jutott be újra a rájátszásba, ez az egész egyesület számára sokat jelent. Ebben nagyon fontos szerepe volt Zlatko Jovanovicnak, így természetesen szerettük volna folytatni vele a közös munkát. Zlatko motivációja, elhivatottsága és tudása is fontos nekünk, ráadásul tökéletesen megértette a Honvéd klubfilozófiáját, a fiataloktól kezdve a felnőttcsapatig. Úgy éreztük, a jövőben is pontosan ilyen edzőre van szükségünk, ezért döntöttünk a szerződéshosszabbítás mellett" - idézte a klub Facebook-oldalán olvasható közlemény Gergely István ügyvezető elnököt.

Zlatko Jovanovic elmondta, nagyon büszke a szerződéshosszabbításra, és ugyan voltak rosszabb periódusok is a szezonban, végig érezte a vezetőség támogatását és bizalmát.

"Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam a folytatásra, egyáltalán nem volt nehéz meghozni a döntést. Építkezünk tovább, ahogy eddig is. Rendkívül büszke vagyok, valamint nagyon motivált is, hogy elérjük a céljainkat" - fogalmazott Zlatko Jovanovic.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!