Férfi röplabda Extraliga - Új edzőjével nyolc közé vágyik az újonc Szeged

Sport, 2023.09.11

Az újonnan kinevezett vezetőedző, Berkes Zoltán irányításával a nyolc közé jutást tűzte ki célul a férfi röplabdaélvonalban újonc Vidux-Szegedi RSE.

A klub szeptember elsején jelentette be, hogy a játékosként 13-szoros válogatott szakember veszi át Fésüs Erzsébettől a csapatot.

"A srácok motiváltak, ez a hozzáállás pedig engem is motivál. Nem szeretném gyökeresen megváltoztatni az elődöm által lerakott játékrendszer alapjait, inkább ehhez szeretnék még egy picit hozzátenni, erre szeretnénk építeni" - nyilatkozta az együttes honlapján Berkes.

A szakember szerint ha be tudnának kerülni a legjobb nyolc csapat közé az összevont bajnokságban, az "kiemelkedő eredmény lenne".

"Két-három együttes kiemelkedik, de megváltoztak az erőviszonyok. Minden csapat kevesebb légióst foglalkoztat, így nagyobb esélyeink lehetnek a játszmagyőzelmekre" - nyilatkozta vezetőedző.

"Sok olyan meccsben bízom, ahol izgalmasak lesznek a végjátékok, amelyek csalogatni fogják a nézőket az Újszegedi Sportcsarnokba" - fogalmazott a vezetőedző.

A szegediek október 8-án a DEAC otthonában kezdik az Extraliga és az NB I összevonásával létrejött 12 csapatos élvonal küzdelmeit.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!