Férfi röplabda Közép-európai Liga - Továbbra is veretlen a MÁV Előre

Sport, 2023.11.16

A MÁV Előre hazai pályán 3-1-re legyőzte a horvát Osijeket a férfi röplabda Közép-európai Liga alapszakaszának csütörtöki játéknapján, így három forduló után veretlenül vezeti a regionális bajnokság alapszakaszát.



Férfi Közép-európai Liga, alapszakasz, 3. forduló:
MÁV Előre-Foxconn - MOK Mursa Osijek (horvát) 3-1 (23, 17, -21, 22)
-------------------------------------------------------------------
A MÁV Előre legjobb pontszerzői: Janke 17, Koci 15


A magyar bajnoki ezüstérmes székesfehérváriak három nap alatt harmadik mérkőzésüket játszották, de Dávid Zoltán vezetőedző így is a lehető legerősebb kezdőcsapatát küldte pályára az eszékiek ellen.

Az első két játszmát meg is nyerte a házigazda, de a harmadikban sokat hibáztak játékosai, így az a vendégeké lett. A negyedik felvonást aztán szoros küzdelemben ismét a MÁV Előréé lett, amely így három forduló után kilenc ponttal, 9-3-as játszmaaránnyal élen áll a tabellán.

A február közepéig tartó tízcsapatos alapszakaszban mindenki egyszer játszik mindenkivel, a végén a legjobb négy jut az elődöntőbe.

A MÁV Előre legközelebb december 5-én azzal az osztrák Amstettennel találkozik Mariborban, amelyet a Challenge Kupa selejtezőjében játszmaveszteség nélkül, kettős győzelemmel búcsúztatott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!