Férfi vízilabda ob I - A Vasas vezetőedzője 2026-ig hosszabbított

Sport, 2024.02.06

A Vasas férfi vízilabdacsapatával az elmúlt években Eurokupát, bajnoki bronzérmet, valamint kupaezüstöt nyerő szerb vezetőedző, Slobodan Nikic két évvel meghosszabbította szerződését a klubnál.

"Örülök és hálás vagyok a klubvezetésnek, hogy további két évre bizalmat szavaztak nekem, így egy nagyon jó közegben folytathatom a munkát. Természetesen már tervezzük a távolabbi jövőt, folynak az egyeztetések a következő két szezonra vonatkozóan, de most a legfontosabb, hogy a csapat produkáljon egy eredményes tavaszt, és elérjük a kitűzött célt, a bajnoki döntőt. Ez egy újabb mérföldkő lehet a csapat és az én vasasos edzői munkámban is" - mondta az angyalföldi egyesület honlapjának Nikic, aki 2021 októbere óta irányítja az együttest.

Markovits László klubelnök kifejtette, a 41 éves szakembert emberileg és szakmailag is nagyra tartják, ezért a klub részéről prioritás volt a megállapodás meghosszabbítása.

"Úgy gondoljuk, a személye továbbra is kulcs lehet a Vasas vízilabda fejlődése és koncepciózus működése kapcsán. Ennek részeként a felnőtt csapat mellett az utánpótlás koordinálásában is meghatározó szerep jut mostantól neki" - fogalmazott a sportvezető.

Az A-Híd VasasPlaket 13 forduló után 11 győzelemmel és két vereséggel a második helyen áll a magyar bajnokságban a százszázalékos teljesítménnyel éllovas FTC-Telekom Waterpolo mögött.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!