Így viseld a leggingst 40 fölött!

Sport, 2021.07.21

A leggings egy igen közkedvelt, ám sokat vitatott ruhadarab, legalábbis, ami a viselését illeti.

Leggings Sokan hordják szívesen, mert kényelmes, ugyanakkor jól is tudj kinézni, de nagyon megoszlanak a vélemények arról, hogyan is kellene viselni. Vannak, aki simán helyettesítenek vele nadrágot, mások inkább harisnyaként kezelik. És abban sincs igazán egyetértés, hogy hány éves korosztálynak van ez kitalálva. Vajon a leggings csak a fiatalok kiváltsága?

40 fölött is lehet ízlésesen hordani!

Tény, hogy a testhezálló, alakot megmutató ruhadarabokat leginkább a tizen- és huszonéveseknek tulajdonítjuk, hiszen ők azok, akiken ez igazán jól áll. A leggings pedig igencsak a testhezálló kategóriába tartozik, azonban idősebb korban is lehet úgy viselni, hogy ne legyen közönséges. Szuper darabok közül választhatsz például itt: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Nadragok_Noi-legginsek-13087.html.  

Az alábbiakban mutatunk pár példát arra, hogyan lehet a leggings 40 éves kor fölött is csinos!

Ezekre figyelj, amikor leggingst szeretnél felvenni!

  • Kerüld a harsány színeket! 40 fölött a hivalkodó, harsány, neadjisten neon színek már nem igazán illenek a profilba, ezért érdemesebb a semleges, esetleg pasztelles árnyalatokat előnyben részesíteni. Ezek egyébként is nagyon jól kombinálhatók, így praktikusabbak is. Félreértés ne essék, nem kell a színekről lemondani, csupán arra figyelj, hogy ne légy túlságosan színes!
  • Nézd meg, nem látszik-e át! Óriási, ugyanakkor nagyon gyakori hiba, hogy a nőknek nem tűnik fel, hogy vékony anyagú leggingsük felvéve mindent megmutat, amit nem kellene közszemlére tenni. Igen, például a bugyit. Olyan leggingst válassz, ami vastag anyagból készült, és nem teszi mindenedet közszemlére, akkor sem látszik át, ha feszül – mellesleg ezen a helyes méretválasztás is segít, ugyanis a túl szűk leggingsre jellemző, hogy áttetszővé válik.
  • A leggings nem nadrág! Nem lehet elégszer leírni, hogy a leggings nem a nadrág egy alternatívája, tehát véletlenül se vedd fel egy normál hosszúságú felsővel. Feszülős jellege miatt mindent megmutat, még a legapróbb narancsbőrt is, nem mellesleg nem is igazán illik így közszemlére tenni a hátsó felünket. A leggingst mindig hosszított pólóval vedd fel, ami takarja a fenekedet, így semmi probléma nem lesz azzal, hogy ezt viseled.
  • Gondold át a mintákat! Természetesen leggings is kapható egyszínű verzióban és sok-sok különféle mintával is. A mintásak közt is vannak visszafogott darabok, amiket 40 felett is nyugodtan viselhetsz, de vannak harsány, nagyon feltűnő fajták is, amik inkább közönségesnek hatnak, mint csinosnak. Minél visszafogottabbat választasz, annál jobb, és persze arra is figyelj oda, hogy milyen felsőrésszel kombinálod – fontos, hogy passzoljanak egymáshoz!
  • Figyelj a minőségre! Szuper minőségű leggingseket vásárolhatsz, de olcsó, silány darabokba is beleszaladhatsz, amik az első nagyobb mozdulatnál megadják magukat – ez nagyon kínos nyilvános helyen, ezért jobban jársz, ha már vásárláskor adsz a minőségre! A leggings nem csak a fiatalok ruhadarabja – ha jól választasz, 40 fölött is tökéletesen állhat rajtad!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!