Háfra Noémi kölcsönben a Bietigheim kézilabdacsapatánál folytatja

Sport, 2023.12.12

Háfra Noémi kölcsönben a német bajnok Bietigheim kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

Kézilabdák Az együttes kedden a honlapján közölte, hogy megegyezett a Győri Audi ETO KC játékosával - aki a szezon eddigi részét a montenegrói Buducnost Podgoricánál töltötte - a közös folytatásról, amelynek időtartama egyelőre másfél idény.

"Nagyon motivált vagyok, és alig várom, hogy új csapatomban pályára léphessek. Remélem, minél több sikert ünnepelhetünk majd a klubbal" - mondta a bejelentés kapcsán az átlövő, akire a Bajnokok Ligájában legkorábban csak az egyenes kieséses szakaszban számíthat majd a német egyesület.

"Noha csak 25 éves, Noémi már komoly tapasztalattal rendelkezik és értékes erősítést jelent a ránk váró feladatok előtt. Boldog vagyok, hogy a csatlakozott hozzánk" - jelentette ki Jakob Vestergaard vezetőedző.

Első meccsét december 27-én, a Dortmund ellen játszhatja majd a német bajnokságban veretlenül listavezető Bietigheim színeiben a magyar játékos.

A junior világbajnok Háfra 2014-ben a Ferencvárosban mutatkozott be a felnőttek között, 2021-ben szerződött Győrbe, majd a 2022/23-as idényre Odensébe adták kölcsön, ahol 2022 októberében egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen súlyos térdsérülést szenvedett. Kilenc hónapos rehabilitációt követően tért vissza.

A Bietigheimnek Faluvégi Dorottya és Szikora Melinda személyében már eddig is volt két magyar légiósa.
(MTI)

Címkék

Háfra Noémi
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!