Hámori Konszuéla sérülése miatt visszahívta kölcsönadott kézilabdázóját a Debrecen

Sport, 2024.02.12

Hámori Konszuéla sérülése miatt visszatért a DVSC Schaeffler női kézilabdacsapatába az MTK-Budapestnek nyáron kölcsönadott Szabó Nina.

A hajdúsági egyesület honlapjának hétfői beszámolója felidézte, a 22 éves játékos eddig 65 tétmérkőzésen szerepelt a DVSC-ben, innen került nyáron kölcsönbe a fővárosi kék-fehérekhez. Szabó Nina szombaton még az MTK mezében játszott bajnoki meccset a Kisvárda ellen, ugyanezen a napon a Győr elleni, hazai Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen sérült meg Hámori: a második félidőben egy szabálytalanság után a földön maradt, másnap pedig biztossá vált, hogy keresztszalag-szakadás miatt hosszú kihagyás vár rá.

A hétfőn már a Debrecennel edző Szabó kiemelte, tudta, hogy ilyen esetben visszahívhatja a klub.

"Amikor vasárnap megcsörrent a telefonom, már tudtam, hogy miért keresnek, egyből elkezdtem pakolni. A beilleszkedéssel biztosan nem lesz gond, sőt, mondhatom, hogy nagyon hiányoztak a lányok, örülök, hogy újra köztük lehetek" - fejtette ki.

A Debrecen negyedik helyen áll a női NB I-ben, a Magyar Kupában a négy között a Győri Audi ETO együttesével találkozik, a BL-ben pedig a csoportkör utolsó fordulójának eredményétől függetlenül továbbjutott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!