TV műsor

Horváth Roland lesz az Érd női kézilabdacsapatának edzője

Sport, 2020.05.29

Horváth Roland lesz az Érd női kézilabdacsapatának vezetőedzője.

A klub pénteken a honlapján jelentette be, hogy a szakember, aki eddig a Békéscsabát irányította, korábban pedig Siófokon is dolgozott, nyártól veszi át az együttest.

"Érd városa megérdemli a kézilabdát, a szurkolók és a lakosok szeretik a sportot, ez a mindennapokban is érződik. Nem lesz könnyű feladat, hiszen a nulláról kezdjük a szezont, körülbelül 14 új játékosnak kell összeszoknia, ehhez türelem, kitartás és biztatás kell mindenki részéről, de foggal-körömmel fogunk harcolni az NBI-ben maradásért." - nyilatkozott Horváth Roland, akinek munkáját Gridnyeva Szvetlana kapusedző és Maurer Szandra erőnléti edző segíti majd.

A korábbi vezetőedző, Szabó Edina április 28-án jelentette be, hogy tíz után távozik a klubtól az Érdi Sport Kft. megváltozott finanszírozási feltételei miatt. Korábban közölte, hogy anyagi okok miatt az érdiek felnőtt keretének minden tagjával közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A Szabó Edina, Rácz Mariann edzőpáros 2010 óta hatszor vezette bajnoki bronzéremig az érdi csapatot, amely ebben az időszakban négyszer végzett dobogós helyen a Magyar Kupában.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!