Jamali Iman a ceglédi kézilabdacsapathoz igazolt

Sport, 2022.11.08

A HÉP-Cegléd férfi kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását a korábbi magyar válogatott Jamali Iman - adta hírül a klub honlapja.

A 2012 és 2019 között a Veszprémet erősítő 31 éves balátlövő négyszeres magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa-győztes, nyert SEHA Ligát és kétszer volt döntős a Bajnokok Ligájában. Ezt követően a Dinamo Bucurestiben szerepelt.

"Iman egy rendkívül profi szemléletű, kivételes képességű játékos, aki szeretné újra felépíteni magát Cegléden - fogalmazott a korábbi csapattárs, jelenleg a Cegléd szakmai igazgatójaként dolgozó Császár Gábor. - Olyan játékost sikerült leigazolni, akinek a jelenléte mind a pályán, mind az öltözőben motiváló erővel bír."

Császár hozzátette: a friss igazolás korábbi sérülése után rengeteget dolgozott azért, hogy újra a legmagasabb szinten játsszon.

"Ha sikerül újra azt a teljesítményt hoznia, amire a képességei predesztinálják, még a magyar válogatottba való visszatérése sem kizárt" - fűzte hozzá Császár.

Jamali kedden már be is mutatkozott új csapatában: a mezőny legeredményesebb játékosaként 18 lövésből 11 gólt szerzett a ceglédiekhez hasonlóan élvonalbeli újonc Budai Farkasok elleni Magyar Kupa-mérkőzésen, amelyet a vendég budaörsiek nyertek 36-30-ra.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!