Japánban folytatja a röplabdázó Pádár Krisztián

Sport, 2020.05.24

Japánban folytatja pályafutását a röplabdázó Pádár Krisztián.

A 23 éves, 29-szeres válogatott játékos vasárnap közösségi oldalán közölte: a kínai és dél-koreai trófeák után a következő idényben a távol-keleti szigetországban szállhat harcba újabb sikerekért a Toray Arrows csapatában.

A feladóátló poszton szereplő Pádár az elmúlt szezonban a Fakel Novi Urengoj együttesét erősítette.

Pádár az M1 aktuális csatornának úgy nyilatkozott: maradni szeretett volna a Bajnokok Ligájában főtáblán szerepelt orosz csapatnál, mivel egyetlen játékosként lépett pályára az együttes valamennyi mérkőzésén, ám ők más posztra kerestek külföldi játékost. Elárulta: az utazások során megtett olykor hatezer kilométer nem fog hiányozni neki. Ezért is volt szempont, hogy olyan klubhoz igazoljon, ahol jut idő az edzésre is, ez hiányzott neki ebben az idényben.

Kifejtette: mivel két légiós - ebből egy Ázsiából érkező külföldi - lehet a csapatban, azért nemcsak a játéktudás, hanem a beilleszkedés is fontos szempont volt abban, hogy rá esett a japán klub választása.

"Olyan helyen szeretnék játszani, ahol élvezem a játékot, és ahol értékelik azt, hogy én ott játszom" - fogalmazott Pádár.

Leszögezte ugyanakkor, hogy a Bajnokok Ligájából való kiszakadás miatt csalódott. Japánban hosszabb távon számolnak vele, ám saját kérésére elsőre csak egy évre szóló szerződést kötöttek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!