TV műsor

Jégkorong Erste Liga - Harmadszor bajnok a Csíkszereda

Sport, 2021.04.09

A Csíkszereda hazai pályán 5-3-ra legyőzte a Brassót csütörtökön a jégkorong Erste Liga döntőjének hatodik mérkőzésén, így 4-2-es összesítéssel megnyerte a párharcot.

Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov A vendégek hozták a nyitóharmadot Cody Fowlie góljával, majd a második játékrészben a házigazdák főként Becze Tihamér duplájával fordítottak. A második szünet előtt a brassói együttes Joshua McFadden találatával szépített. Az utolsó harmadban Judd Blackwater és Farkas Tamás góljaira már csak egy válasza volt a vendégcsapatnak.

A Csíkszereda előzőleg 2011-ben és tavaly - közösen az FTC-vel - volt bajnok, háromszor (2009, 2013, 2019) pedig veszített fináléban.

A Brassó még soha sem nyerte meg a ligát, és 2014-ben ugyancsak döntős volt.

Erste Liga, döntő, 6. mérkőzés: SC Csíkszereda (romániai)-Corona Brasov (romániai) 5-3 (0-1, 3-1, 2-1)
----------------------------------------------------------------------
gól: Becze (24., 37.), Taratuhin (29.), Blackwater (44.), Farkas (59.), illetve Fowlie (19., 46.), McFadden (39.)

A párharc végeredménye: 4-2 a Csíkszereda javára.
(MTI)

Galériánk

Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov Jégkorong Erste Liga - SC Csíkszereda-Corona Brasov
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!