Jégkorong Erste Liga - Zalaegerszegen folytatódik az MJSZ új családi programja

Sport, 2021.10.12

Első alkalommal rendeznek elsőosztályú jégkorongmérkőzést Zalaegerszegen szombaton, ahol az Erste Ligában szereplő két dunántúli együttes, a székesfehérvári Titánok és az UNI Győr ETO HC csap össze, a hazai szövetség (MJSZ) pedig az Erste Liga Matiné elnevezésű eseménysorozat programjaival várja az érdeklődőket a helyszínen.

Az MJSZ keddi sajtóközleménye szerint a szövetség és az Egerszegi Titánok az élvonalbeli találkozó előtt, alatt és után gyerekeket és felnőtteket, valamint a közeli utánpótlás-csapatokat is különböző aktivitásokkal várja. Az érdeklődők a meccs helyszínén kialakított játékzónában megismerkedhetnek a sportággal, találkozhatnak Csúszkával, a hazai jégkorongsport népszerű kabalaállatával, harmadszünetekben pedig különböző játékokban tehetik próbára magukat.

Az Erste Liga Matiné programjai Zalaegerszegen 12.45-kor kezdődnek. Lesz buborékhoki, kapura lövés, korongtorony-építés, kvízjáték nyereményekért, valamint lehet a csapatok mezeivel és az Erste Liga trófeával is fotózkodni. De arcfestéssel, jó idő esetén aszfaltszínezéssel és lufihajtogatással is kedveskednek a helyszínre látogatóknak, a mérkőzés után pedig közönségkorcsolyázás és jégdiszkó szerepel a programban.

Az eseményről bővebb információkat az Erste Liga és a zalaegerszegi jégkorongklub hivatalos honlapján találhatnak az érdeklődők.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!